5 Kasım 2015 Perşembe

Villa Çelik Kasası

VİLLA ÇELİK KASALARIN GENEL ÖZELLİKLERİ:
Villa Çelik Kasası

Villa çelik kasaları, görsel anlamda hem 
ev tipi çelik kasa hem de ofis tipi çelik kasa ile benzerlik gösterse de daha özel bir alandır.. Villa kasaları imalatında daha hassas olmak gerekir.
1- Villa Çelik Kasaları, ( yalı, yazlık, konak vb çelik kasalar) müstakil yapılar içindir. Bu noktada villa kasaları diğerlerinden tamamen ayrılır.. Ev tipi çelik kasa ve ofis tipi çelik kasasına bir hırsız müdahalesi olduğunda, her şeye rağmen orada 5-20 ayrı daire ya da şahısın varlığından söz edilebileceğinden; birbirlerini duyma, uyarıp yardımcı olma ya da can kastında, kurtarma ihtimalleri söz konusudur.
Oysa villa çelik kasaları ve o müstakil yapı içinde yaşayanlar herhangi bir hırsız ya da can kastı müdahalesinde yalnızdırlar! O halde bir Villa Çelik Kasa imalatında en önemli detay güvenliktir! Diğer çelik kasa kategorilerinden daha ciddi bir güvenlik aksamı gerektirir villa çelik kasaları!
Villa çelik kasalarının güvenli sayılabilmesi için, kullanılan çelik konstrüksiyon en az, 3 mm olmalıdır. Buna ek olarak, elbette Çelik Kasa Çelik ZırhıÇelik Kasa Çelik Kancası, Çelik Kasa Çelik Zırhı Gizli Kelepçe Aparatı ile de desteklenmelidir.
2- Villa Çelik Kasa dış yüzeyi, ev tipi çelik kasalarda olduğu gibi apartman içine değil, sokağa bakar. Yani Villa Çelik Kasaları, atmosfer koşulları ve mevsimsel şartlarla başbaşadır... Bu nedenle villa çelik kasa imalatında kullanılan ahşap kaplama; hava şartlarına, mevsim değişikliklerine, güneşe, sıcağa, yağmura, rutubete, kara, soğuğa dayanıklı olmalıdır!
3- Villa Çelik Kasaları, ölçü olarak bir daire kasasından çok daha yüksek ve geniş olabilir. Genellikle en az 2 parçalıdır. Bu nedenle Villa çelik kasaları görsel anlamda hata kaldırmaz. Gerçek bir sanat eseri gibi değerlendirip çok daha titiz çalışmak gerekir.
4- Villa çelik kasaları alıcı profili de diğer müşterilerden farklı olarak tasarımda çok daha işin içindedir. Kasa bölümünde sözünü ettiğimiz, kasasının, villanın ve kendi kişiliğinin bir yansıması olduğunun bilincindedir villa kasa müşterisi. Villa kasa tasarımında da, istediği renk ve kaplama çeşidi (maun, tik ağacı, meşe vs.) seçebilir, kasa modeli çizebilir..
Villa Kasa modellerinde cam, ferforje ve çeşitli metal alaşımlar da tüketicinin isteği doğrultusunda tasarıma eklenebilir.
VİLLA KASALARIMIZIN GENEL ÖZELLİKLERİ
* 1 -  Bütün İmalat esaslarına uyulur 

* 2 -  Villa Çelik Kasası, Çelik konstrüksiyon kalınlığı: 3 mm. dir.

* 3 - Villa Çelik Kanadı, Çelik Konstrüksiyon Kalınlığı: 3 mm. dir.

* 4 - Standart Özel Takviye:  
Çelik Kasa Çelik Zırhı : Kilit mil yuvalarına 10 mm. ve kilit yuvalarına 10 mm. çelik lama destek!

* 5 -
  
Bütün montaj esaslarına uyulur

* 6 -
 VİLLA Çelik Kasa Ahşap Kaplama: Aksi talep edilmediği sürece, bütün kasalarda atmosfer koşullarına dayanıklı, tamamen  
Naturel ahşap Papel kaplama kullanılır. Villa Çelik Kasası: Tamamen doğal ahşap Papel kaplama, Çelik Kasa Kanadı: Tamamen doğal ahşap Papel kaplama.
* 7 - Taçlı Pervaz: İsteğe göre uygulanır.
* 8 - Villa Çelik Kasa Kilidi: Standart olarak, ürettiğimiz bütün çelik kasalarda tabii villa kasalarında da En Kaliteli Çelik Kasa Kilitleri kullanıyoruz.

* 9 - Delinmez Kilit Kapağı:  Çelik kasa kilit koruyucu rozeti
*10 - Villa Çelik Kasa İkinci Kilit: isteğe göre bağımsız ikinci kilit uygulamamız da mevcuttur.

*11 - Çelik Kasa İç Yüzeyi: Villa Çelik kasaları dış yüzeyi seçilen modeli yansıtır. Seçilen bu villa çelik kasalar, eğer tamamı ahşapsa içten de isteğe göre modelli ya da düz ahşap olarak kullanılabilir. Eğer Papel kaplama ise, isteğe göre Amerikan Panel tabir edilen, düz tasarım olabilir. Amerikan Panel kasa iç yüzeyi ev sahibine, ev içindeki mobilyalara, duvar boyasına ya da genel olarak hakim renge uygun boya seçme şansı tanır.
*12 - Çelik Kasa Aksesuar: İsteğe göre, birinci sınıf satin aksesuar ya da Pirinç Aksesuarlar kullanılabileceği gibi, müşterilerimizin özel olarak seçtikleri döküm aksesuar ya da bağımsız sanatçılara ait, deneysel bazlı aksesuar örnekleri de kullanılabilir.

*13 -  Çelik Kasa Kulpu: İsteğe göre 
Tokmak Çelik Kasa aykol
Paslanmaz Çekme Çekme Kol kullanılabilir.
*14 - İsteğe göre; Gizli Kelepçe, Kasa Zinciri ya da Emniyet kelepçesi 

*15 -  Çelik Kasa 
Tak-tak
*16 - Mandallı barel.. (Bu barel içerden tutamaklıdır. Kilit içerden anahtarla değil tutamakla işler.)

*17 -  Kasa dürbünü 

*18 - Kasa iç kolu


*19 - Mermer Eşik 
*20 - Özel İmalat Ferforje
*21 -  İsteğe göre, Reflekte Cam, Buzlu Cam, Mozaik, Kumlu Cam ya da Dekoratif cam alternatifleri
*22 - Paslanmaz Tekmelik
 VİLLA ÇELİK KASALARDA ÇELİK KASA ÖZELLİKLERİ:

7 ayrı parçadan oluşan çelik kaas çelik zırhı ile desteklenir..
Esneme ve zorlamaları ortadan kaldırmak üzere, Çelik Kasa Kasası TEK parça imal edilir..Çelik Kasa Doğru montaj kuralları gereği, İçten ve dıştan KAYNAKLI MONTAJ uygulanır..
- Levye ve krikoya karşı direnci arttırmak üzere çelik kasa çelik kancası eklenir..Kilit mili koruma aparatı mevcuttur.
Vidasız Dekoratif Ahşap Pervaz uygulanır..

celikkasa
E-posta Bültenimize Abone Olun :

Çelik Kasa Fiyatları

Çelik Kasa Fiyatları